Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer jouw kind veel last heeft van allergie en eczeem en daar ook met het dragen van kleding last van heeft, dan wil je daar natuurlijk een oplossing voor. Bij Tiljamid vind je een ruim assortiment aan kleding voor kinderen die last hebben van dergelijke kwalen en waar je kleding wordt gemaakt van bamboe. Bij Tiljamid vind je een ruime collectie aan kleding, accessoires en textiel van Bamboe. Bamboe producten zijn zacht en vriendelijk voor de huid, houden van nature geuren tegen, zijn antistatisch en hebben nog veel meer goed eigenschappen. 

De kleding bij Tiljamid is een tikje retro, maar wel uniek. Het zijn geen 1000 in 1 artikelen waardoor je kind er leuk en verzorgd bijloopt (of ligt in de jonge jaren). Je kunt bij Tiljamid kleding shoppen voor kinderen tot 4 jaar. Nog een bijkomend voordeel van bamboe kleding is dat het UV-straling tegengaat. De meeste bestellingen worden binnen 7 werkdagen bezorgd met in Nederland een uitloop tot 30 dagen. 

Uiteraard wil jij het beste voor jouw kind en hoop je dat ze weinig last hebben van allergieën en eczeem. Kijk toch eens via 24/7 Discount bij Tiljamid en bekijk of de producten iets voor jouw kind kunnen zijn. Bestel direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Tiljamid

Tiljamid