Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Tojs ben je aan het juiste adres voor het mooiste houten speelgoed. Houten speelgoed staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid! Kinderen kunnen zich er uren mee vermaken en leren er ook nog van. Bij Tojs vind je meer dan 1000 artikelen zoals treinen, loopfietsen, blokkendozen en meer. Naast de webwinkel is er ook een winkel waar je naar toe kunt gaan in Hoogeveen. Hier kan je al het mooie houten speelgoed ook bekijken en kopen.

Het ruime assortiment bij Tojs met houten loopfietsen, houten treinen en houten keukentjes van bekende merken als BigJigs, I'm Toy, Kapla en New Classic Toys biedt voldoende keuze om voor iedereen het juiste houten speelgoed te bestellen. Zoek eenvoudig in het menu op soort speelgoed of klik op de naam van de fabrikant. Tojs heeft het webshop keurmerk, je kan hier dus vertrouwd bestellen.

Vind de beste acties via 24/7 Discount bij online speelgoedwinkels. Wanneer je op zoek bent naar duurzaam houten speelgoed ga je naar Tojs. Kijk via 24/7 Discount of er een actuele actiecode beschikbaar is waardoor je met korting je houten speelgoed aanschaft. Via 24/7 Discount bestel je online met ledenkorting!

Korting Tojs

Tojs