Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tonki kortingscode

Tonki? Tonki wat? Ken je Tonki niet? Een Tonki is het alles-in-één fotolijstje uit één stuk karton. Met een Tonki aan je muur of op je bureau heb je iets héél speciaals in huis! Bestel je Tonki en kijk natuurlijk ook even of er een Tonki kortingscode beschikbaar is. Dit scheelt gelijk een bedrag op je bestelling. Je kan ook via 24/7 Discount naar de webshop van Tonki, want dan profiteer je altijd van voordeel. Met 24/7 Discount spaar je voor ledenkorting en mis je nooit meer een aanbieding bij de meer dan 2.500 aangesloten webwinkels.

Opvouwbaar fotolijstje van karton

Je muur wordt super leuk met allemaal Tonki’s aan de wand. Want je leukste, liefste en meest bijzondere foto’s wil je natuurlijk niet alleen in je fotogalerij van je telefoon bewaren. Bestel je Tonki online in de webshop. Upload je foto’s en ze worden als Tonki’s bij je thuisbezorgd. En hoe leuk om een Tonki cadeau te geven aan je BFF met die te gekke foto van jullie vakantie of dat gezellige feestje?

Foto op karton diverse formaten

Uitpakken en vouwen maar met Tonki. Het is super eenvoudig! Er zijn twee formaten verkrijgbaar voor je foto’s. De Tonki van 25x25 cm en de Tonki Nano van 13x13 cm. In de webshop van Tonki zie je voorbeelden, zodat je ziet wat je bestelt. Je kan natuurlijk ook beide formaten bestellen want voor de prijs hoef je het niet te laten en met verschillende Tonki’s aan je muur maak je je huis heel bijzonder.

Gratis verzending Tonki

Vanaf een bestelling vanaf 8 Tonki’s is de verzending gratis binnen Nederland. Maar Tonki verzendt zelfs wereldwijd. Binnen Europa worden verschillende tarieven gehanteerd. Selecteer het land en je ziet gelijk de verzendkosten. Wil je je zus in Amerika verrassen met een happy family Tonki? Buiten Europa betaal je tot 20 Tonki’s € 40,- verzendkosten. Daarboven is het gratis.

Tonki fotolijstje Instagram en Facebook

Doe mee en deel je foto’s ook met Tonki. Je kan Tonki volgen op Instagram en Facebook. Log in en laat je inspireren door de mooiste fotowanden en beste tips voor de leukste foto’s. Like Tonki en share! Je kan jouw foto’s rechtstreeks downloaden vanaf je Instagram of Facebook account en een bestelling plaatsen voor je eigen Tonki. Super handig!

Tonki verzendkosten en levertijd

Wanneer je meer Tonki’s tegelijk besteld, bespaar je op de verzendkosten. Tot en met 7 Tonki’s betaal je maar € 5,- verzendkosten. Vanaf 8 Tonki’s is de verzending zelfs gratis. De levertijd kun je terugvinden in de webshop van Tonki. Wanneer je vandaag bestelt, zie je de leveringsdatum gelijk verschijnen.

Korting Tonki

Tonki