Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je graag klust in huis of voor je beroep, dan wil je graag het beste gereedschap en een goede uitrusting om veilig en goed te kunnen werken. Bij Toolshop vind je een ruim assortiment aan goed gereedschap, maar ook veiligheidsartikelen voor de thuisklusser maar ook voor de professionele klussers. Elektrisch gereedschap, handgereedschap, persoonlijke bescherming en meer voor het klussen vind je bij Toolshop. 

Toolshop heeft van vrijwel iedere categorie een Top 10, zodat je kunt zien wat populaire producten zijn. Merken die je vind in de shop van Toolshop zijn onder andere Metabo, Diadora, Kraftwer, Hazet, Eagle en meer. Bekijk snel het assortiment aan gereedschap voor jezelf en bestel direct online, profiteer van gratis verzending bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- en wanneer je voor 15.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.

Professioneel gereedschap bestel je online via 24/7 Discount. Hier profiteer je direct van ledenkorting op jouw account op iedere bestelling bij aangesloten webshops. Kijk snel voor een interessante actie voor Toolshop op 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw account. 

Korting Toolshop

Toolshop