Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je gek op sushi? Dan is de webshop Torosushi helemaal iets voor jou. Hier kun je de heerlijkste sushi voor jou en je vrienden bestellen. Je vindt hier authentieke, ambachtelijke en verse sushi op de meukaart. En je kunt het bij Torosushi online bestellen, maar er is ook een grote winkel in Almere-buiten. Daarnaast verzorgt Torosushi ook catering voor feesten en recepties.

Bekijk de menukaart van Torosushi en bestel Gunkan, Temaki, Hosomaki of Sashimi. In de webshop vind je steeds verrassend nieuwe smaken en heerlijke combinaties. Zoek ook op populaire producten en bestel er een lekker drankje bij. Je heerlijke sushi wordt uiteraard snel geleverd. En betalen gaat eenvoudig en snel via iDeal. Eet smakelijk!

De lekkerste producten koop je online met korting via 24/7 Discount. Hier vind je elke dag nieuwe aanbiedingen bij online (food) winkels. Gek op sushi? Kijk of er een actuele actiecode van Torosushi tussen staat waarmee je korting krijgt of profiteert van gratis verzending. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online bestellingen bij de heerlijkste (food) winkels.

Korting Torosushi

Torosushi