Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed vind je bij Toys R Us. Speelgoed voor kleine, maar ook voor grote mensen. Je vindt er het leukste speelgoed van goede kwaliteit en de bekendste merken zoals Disney, LEGO, Playmobil, Furby, Fisher-Price, Kettler en VTech. Je kijkt je ogen uit! Iedereen speelt met plezier bij Toys R Us. Naast speelgoed heeft Toys R Us ook schoolspullen, spellen en puzzels, en muziekinstrumenten. Genoeg te koop en genoeg te spelen dus.

Toys R Us heeft een groot assortiment aan speelgoed tegen lage prijzen. En ook altijd leuk om weg te geven zijn de cadeaubonnen die je online koopt in de webshop van Toys R Us. Je bestelt gemakkelijk online en bij een bestelling vanaf € 40, - betaal je geen verzendkosten. Wil je een artikel retourneren? Ook dat is geen probleem, dat kan namelijk gratis. Ga naar de webshop van En ook altijd leuk om weg te geven zijn de cadeaubonnen die je online koopt in de webshop van Toys R Us en bestel je favoriete speelgoed online!

24/7 Discount zet als eerste de speelgoed aanbiedingen van online speelgoedwinkels op de website. Hier vind je vele actiecodes en misschien heeft Toys R Us op dit moment ook wel een geldige kortingscode. Via 24/7 Discount shop je altijd voordelig online al je speelgoed en puzzels met ledenkorting!

Korting Toys R Us

Toys R Us

1.50% korting
Bezoek Toys R Us met korting