Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Trainingspakken

Wanneer je fanatiek sport, heb je er al één of meerder in je kledingkast hangen: trainingspakken. Ideaal voor wanneer je buiten sport en het snel afkoelt wanneer je klaar bent, maar ook geldt dat voor binnen. Zo kun jij tijdens een toernooi of een wedstrijd in de rusttijd gerust je trainingspak aantrekken, want anders kun je behoorlijk snel afkoelen.  

Het voordeel van trainingspakken is dat je het gemakkelijk over je huidige sportkleding heen aan kunt trekken. Zo heb je een extra laagje kleding en kun je, zodra je weer aan de slag mag, je trainingspak gemakkelijk uittrekken en verder gaan met sporten. Merken in trainingspakken zijn onder andere PUMA, Adidas, Nike, Australian en vele andere grote namen.  

Shop online jouw favoriete trainingspakken en profiteer via 24/7 Discount altijd van ledenkorting wanneer je shopt bij de aangesloten webshops. Het shoppen van trainingspakken is een stuk leuker via 24/7 Discount want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk snel voor fijne aanbiedingen van de aangesloten webshops en begin met shoppen. 

Trainingspakken

Plutosport
3.50% korting

Topmerken in sportkleding en accessoires vind je bij Plutosport voor de meest interessante prijs...

Bezoek Plutosport met korting