Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zwitserland heeft een prachtige natuur en het land is bij uitstek geschikt om per trein te ontdekken. Je kan 21 bijzondere treinreizen door Zwitserland maken, waarbij niet alleen de bestemming maar ook de reis er naar toe een unieke belevenis is. Geniet van prachtige bergen, de schone natuur en de vriendelijke stadjes en dorpjes die Zwitserland rijk is.

Stap in de Glacier Express, de beroemdste trein van Zwitserland, of reis met de Wilhelm Tell Express en reis door schilderachtig Zwitserland. Bekijk op de website van Treinreizen in Zwitserland het reisaanbod, de bijzondere treinen, hotels & excursies en laat je inspireren door prachtige treinreizen. Je kunt online direct reserveren zodat je straks lekker van je treinreis kunt genieten.

Als je op de hoogte wilt blijven van kortingen bij online reiswinkels, touroperators of vakantie aanbieders dan kijk je bij 24/7 Discount. Als je een treinreis door Zwitserland wilt maken, kijk dan of er een actuele kortingscode van Treinreizen in Zwitserland tussen staat die je kunt gebruiken. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van kortingen en boek je online je vakanties met ledenkorting.

Korting Treinreizeninzwitserland.nl

Treinreizeninzwitserland.nl