Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Krijg jij bij elk nieuw seizoen ook van die kriebels waardoor je de inrichting van je huis een opfrisser wilt geven? Een nieuw kussentje hier, een leuk schilderijtje daar of een nieuwe vaas voor kleurige bloemen. Een frisse, nieuwe inrichting kan het leven zoveel fijner maken, maar waar vind je nu de items die je zoekt?

Trendhopper heeft een enorm assortiment met hippe, mooie en handige producten die wonen een stuk leuker en soms ook wat makkelijker maken. Van banken tot kasten en van bedden tot verlichting, maar ook accessoires als klokken, vazen, dienbladen en manden. Trendhopper heeft alles in huis, om in jouw huis te laten stralen.

24/7 Discount zet voor jou exclusieve codes voor nieuwe collecties en aankondiging van sales van woonwinkels online. Zo kun jij elk seizoen genieten van fijne woonartikelen die jouw huis net een beetje meer thuis maken. Kijk nu of er leuke kortingscodes en acties beschikbaar zijn voor Trendhopper. Shop al jouw woonartikelen via 24/7 Discount altijd met ledenkorting.

Korting Trendhopper

Trendhopper

2.50% korting
Bezoek Trendhopper met korting