Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Truelinehairextensions vind je prachtige hairextensions met talloze haarstukjes die gemaakt zijn van gesorteerd mensenhaar welke gesorteerd en behandeld is. Er is bij Truelinehairextensions keuze uit heel veel verschillende kleuren extensions, verschillende soorten en uiteraard ook diverse lengtes vvo elk haartype. Bovendien klitten of pluizen de haarstukjes niet. Nu weet je zeker dat jij het kapsel kan krijgen dat je hebben wilt.

Kijk in de webshop van Truelinehairextensions naar de verschillende mogelijkheden. Je vindt er haarstukjes maar ook haarverzorgingsproducten en hairextension tools. De mogelijkheden zijn eindeloos. En bij Truelinehairextensions kan je ook terecht voor verschillende cursussen. Dit kan in een van de drie vestigingen in Nederland.

Bestel via 24/7 Discount en ontvang extra Truelinehairextensions korting voor de mooiste hair extensions. De beste kortingsacties vind je dagelijks bij 24/7 Discount, kijk dus snel of er een actuele actiecode beschikbaar is. Profiteer bovendien van ledenvoordeel op je online aankopen in kapperszaken en modewinkels.

Korting Truelinehairextensions

Truelinehairextensions