Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je kent ze wel van die tegeltjes met enorm leuke, gekke en truttige spreuken. Wie heeft ze niet op het toilet hangen? Bij Truttig Tegeltje bestel je de leukste tegeltjes voor aan de muur. Hoe het tegeltje eruit ziet mag je helemaal zelf bepalen: de spreuk, lay-out en voetnoot zijn naar eigen idee in te vullen.

Ga naar de webshop van Truttig Tegeltje en doe inspiratie op voor een leuke spreuk voor een verjaardag, trouwerij, of gewoon voor je vriend of moeder. Kom je er niet uit? Doe dan wat inspiratie op bij de 'kant en klare' tegeltjes. Als het eenmaal gelukt is doe je iemand een groot plezier met een klassieker van 15x15 cm aan de muur. Een tegeltje heb je al voor € 5,95. Succes verzekerd!

Kijk of je een kortingscode kunt vinden van Truttig Tegeltje bij 24/7 Discount. Hier vind je namelijk kortingscodes en aanbiedingen voor online winkels waar je leuke gadgets kunt bestellen. Zo kun je korting krijgen op je bestelling of heb je recht op gratis verzending van je producten. Via 24/7 Discount shop je al je gadgets en wanna haves online met ledenkorting.

Korting Truttig Tegeltje

Truttig Tegeltje