Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Of je nou wel of niet van tuinieren houdt, Tuinheld zorgt ervoor dat tuinieren leuk wordt. Tuinieren moet makkelijk en leuk zijn en daarbij wil Tuinheld je helpen. De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van het huis en daarom moet je ook comfortabel kunnen relaxen in een gezellige tuin. De juiste verlichting, mooi, comfortabel meubilair en een barbecue maken van jouw tuin een prachtige buitenkamer.

In de webshop vind je ruim 3000 artikelen van merken als Kärcher, Gardena, Pokon en Velda die jou kunnen helpen bij het tuinieren. Tuinheld heeft oog voor het aankleden van jouw tuin en helpt jou op weg met de speciale adviezen. En bij Tuinheld kun je allerlei hulpmiddelen vinden die je nodig hebt bij het verfraaien van jouw tuin. Snoeischaren, muizenvallen, onkruidbestrijding, harken, handschoenen, grasmaaiers, tuinslagen en meer. Bestel vandaag nog en ga lekker in je tuin aan de slag.

24/7 Discount heeft diverse aanbieders van tuinartikelen in een overzicht geplaatst. Kijk of je een Tuinheld kortingscode of andere leuke aanbieding kunt vinden waarmee je bijvoorbeeld gratis verzending kunt scoren. 24/7 Discount biedt jou altijd ledenkorting op vele tuinartikelen die je online shopt.

Korting Tuinheld

Tuinheld