Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vrolijk je tuin op met een tuinposter of tuindoek met je eigen foto-ontwerp. Dat kan bij Tuinposter op maat. Hier vind je allerlei posters en schilderijen geschikt voor in de tuin of op het balkon. En de tuinposters zijn natuurlijk weersbestendig! Dat betekent dat ze goed tegen regen, wind en zon kunnen. Daarnaast ontvang je 3 jaar kleurgarantie! Ontdek alle voordelen van Tuinposter op maat.

In de webwinkel doorloop je eenvoudig het ontwerp proces en bestel je jouw tuinposter vandaag nog online. Tuinposter op maat checkt handmatig of de foto van goede kwaliteit is, zodat je zeker weet dat ook jouw poster van goede kwaliteit is. Je krijgt binnen 24 uur bericht of de foto goed is en de poster wordt geprint of dat je een andere foto moet uploaden. Tuinposter op maat levert uiterlijk binnen 5 werkdagen jouw tuinposter. Ben je niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug.


Via 24/ 7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste acties bij online woon- en tuin winkels. Vrolijk je tuin op met leuke posters en check of er een kortingscode van Tuinposter op maat te vinden is bij 24/7 Discount. Je bestelt met ledenkorting je woon- en tuin accessoires via 24/7 Discount.

Korting Tuinposter op maat

Tuinposter op maat