Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heerlijk om op mooie warme dagen lekker in je tuin te zitten en dat natuurlijk op en comfortabele tuinstoel. Shop gemakkelijk online je nieuwe tuinstoelen bij Tuinstoelenshop. Aluminium, vlechtwerk of houten tuinstoelen. Alle gangbare maten, merken en typen tuinstoelen zijn bij Tuinstoelenshop te vinden. Ook bijpassende tuinstoelkussens zijn leverbaar! Tuinstoelenshop biedt het allemaal aan in de overzichtelijke webshop.

Bekijk het ruime assortiment aan heerlijke tuinstoelen en zachte kussens. Wil je de stoelen eerst in het echt zien en er op zitten? Dat is geen probleem bij Tuinstoelenshop. In de winkel met showroom in Amerongen kun je de stoelen eerst komen bekijken. Bestel gemakkelijk en snel de mooiste tuinstoelen online bij Tuinstoelenshop. De webshop is gecertificeerd met het webshop Keurmerk.

Ontvang via 24/7 Discount voortaan korting op al je tuinstoelen. 24/7 Discount zorgt ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en acties voor je tuin het hele jaar door. Zoals het gratis verzenden van je bestelling, korting op je gehele bestelling of korting op een complete tuinmeubel set. Kijk direct of er een actuele aanbieding of kortingscode beschikbaar is voor Tuinstoelenshop en profiteer. Shop voortaan via 24/7 Discount extra voordelig je tuinartikelen met ledenkorting.

Korting Tuinstoelenshop

Tuinstoelenshop