Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Giftcard of kortingscode TVQ

Bij TVQ vind je alles op het gebied van televisie, audio en de bijbehorende accessoires. Je kan hier innovatieve en vernieuwende producten kopen die het kijken en luisteren … maken. Een ruim assortiment en omdat het voor jou als klant best ingewikkeld kan zijn je weg te vinden in hightech televisie- en audio land, geven ze bij TVQ uitstekende service, want tevreden klanten is wat ze nastreven. Wanneer je de webshop bezoekt zie je dat je televisies en audio producten kunt bestellen van merken als LG, Samsung, Sony, Panasonic en meer gerenommeerde merken. Wanneer je een aankoop doet kan je gebruik maken van een giftcard of kortingscode van TVQ. Ben je niet in het bezit van een giftcard of heb je geen kortingscode, ga dan naar TVQ via 24/7 Discount. Op deze manier profiteer je namelijk altijd. Via 24/7 Discount spaar je voor ledenkorting in je account en je mist ook nooit meer een aanbieding of actie in een van de 2.500 aangesloten webshops.


Verschil QLED OLED

QLED en OLED zijn termen die je heel veel tegenkomt in televisieland. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe tv kom je deze termen vaak tegen. Zowel QLED-tv's als OLED-televisies worden hoog gewaardeerd door klanten. Het beeld wordt haarscherp weergegeven, de schermen zijn beide heel dun en ze verbruiken minder energie. Maar er zit enig verschil in OLED en QLED. De term OLED heb je misschien al eerder gehoord, maar QLED is pas sinds kort op de markt. In het kort komt het hierop neer: QLED-tv’s maken gebruik van Quantum Dots en OLED tv’s werken met speciale diodes die zichzelf in- en uitschakelen. Iedere pixel geeft zelf licht af.

Kassa korting acties TVQ

TVQ heeft altijd leuke kassa korting acties. In de maanden mei en juni is het bijvoorbeeld tijd voor de vakantiegeld deals. Je krijgt tot wel € 500, - korting op verschillende tv’s van Samsung, LG, Sony en Panasonic. Maar ook op een multiroom of Chromecast kun je nu een fikse kassa korting krijgen. Selecteer de button en kijk welke korting geldt bij welk product. De korting wordt gelijk verrekend bij het betalen. Zo wordt je vakantiegeld goed besteed.


Smart TV aanbiedingen

In de webshop van TVQ vind je heel veel Tv’s van de beste merken. Wanneer je je favoriete tv van je favoriete merk gevonden hebt, bestel je gemakkelijk en wordt de TV bij je thuis bezorgd. Het loont de moeite om te kijken bij de aanbiedingen in de webshop. Je vindt hier bijvoorbeeld heel veel Smart TV aanbiedingen met korting. Zonde om die korting te laten liggen als je toch al een nieuwe smart tv wilde kopen.

Ervaringen en reviews TVQ

TVQ is echt een specialist te noemen op het gebied van tv en audio. Maar wat vinden andere klanten hiervan? Lees de onafhankelijke reviews op diverse sites en oordeel zelf. TVQ mag het Thuiswinkel Waarborg certificaat voeren en krijgt goede beoordelingen. Dit helpt jou misschien over de streep, wanneer je toch al van plan was je LED tv bij TVQ te bestellen.

Korting TVQ

TVQ