Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij een lieve meid rondlopen of een stoere knul die graag de wereld verkent en het liefst op avontuur wil. Dan moet jij naar Ukkus, want daar hebben ze de leukste kleding voor de jonge avonturiers die graag overal heen zwerven, dingen ontdekken en het liefst (naar eigen mening) zo vies mogelijk thuis komen. Ach, de wasmachine is geduldig, toch? Bij Ukkus vind je een groot assortiment aan merken als Koeka, Molo, Wild, Little Label, Tapete en meer aan comfortabele kleding voor echte doerakken.

Leuke shirts met lieve prints, fijne broeken, shorts, jurken en meer vind je online bij Ukkus. Elke seizoen lijken er nieuwe merken bij te komen en de collectie wordt met regelmaat aangevuld. Mooie kleding voor jouw kind, dat is wat je kunt bestellen bij Ukkus. Ook kun je bij Ukkus meedoen aan een spaarsysteem waarbij je 10% van je aankopen terugkrijgt in tegoed wat je bij de volgende bestelling weer kunt uitgeven bij het bereiken van € 10,- aan spaartegoed.

Fijne kleding voor jouw kids shop je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk snel naar het aanbod aan kinderkleding webshops bij 24/7 Discount en shop direct online.

Korting Ukkus

Ukkus