Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer zelfstandig lopen niet meer zo eenvoudig gaat, is een rollator een uitkomst. Met een rollator heb je stabiliteit en zekerheid tijdens het lopen. Dit geeft je als wandelaar een prettig en veilig gevoel. Een goede en degelijke rollator koop je bij Uw-rollator.nl. Uw-rollator.nl werkt samen met verschillende fysiotherapeuten, ergotherapeuten en thuiszorgwinkels in Nederland.

Kijk eens in de webshop van Uw-rollator.nl en vind er een uitgebreid assortiment rollators in verschillende formaten, hoogtes en prijsklassen. Je vindt er heel veel merken zoals Forta, Rox en Access en je koopt al en rollator vanaf € 81,95. Heb je tijdelijk een rollator nodig? Dan is het mogelijk om voor een bepaalde periode een rollator te huren bij Uw-rollator.nl. Je bestelde rollator wordt gratis bij je thuis bezorgd en je hebt 30 dagen bedenktijd. En wat ook heel fijn is; Uw-rollator.nl geeft service- en onderhoudsbeurten aan huis.

Blijf op de hoogte van online acties en aanbiedingen bij heel veel webwinkels via 24/7 Discount. Hier vind je heel veel actiecoupons of andere aanbiedingen waarmee je voordeliger uit bent bij bijvoorbeeld zorgwinkels of gezondheidswinkels. Ben je op zoek naar een rollator? Kijk dan bij Uw-rollator.nl, maar ga eerst even kijken bij 24/7 Discount voor een actuele actiecode. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien altijd van ledenkorting bij je online aankopen in heel veel webwinkels.

Korting Uw-rollator.nl

Uw-rollator.nl

Bezoek Uw-rollator.nl