Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vazen

Wanneer jij mooie bloemen in huis haalt is het natuurlijk van belang dat je er ook een mooie vaas bij hebt. Vazen vind je in diverse maten en vormen, van heel groot (tot 1,5meter tot kleine bolletjes met een doorsnee van 15 cm. Hierin kun je mooie bloemen kwijt. Van grote boeketten tot kleine niemanddalletjes, een mooie vaas heb je nodig.  

Ga voor een glazen vaas of een aardewerk vaas, een uitvouwbare vaas of een plastic vaas, het is allemaal verkrijgbaar. Bekijk de mooiste vazen van onder andere Iittala, Lightmakers, Bloomingville, Lifestyle, Riviera Maison en vele andere labels. Kleurrijk of juist volledig transparant of wit, je vindt het gegarandeerd. Ga voor mooie hippe vazen, klassieke modellen of juist voor vazen in de vorm van kleine kruikjes waar één bloem in kan.  

Mooie bloemen wil je kwijt in een mooie vaas. Kijk snel voor de mooiste vazen in de aangesloten webshops van 24/7 Discount en bestel direct online met ledenkorting. Blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen zoals stapelkorting, veelvoudvoordeel en meer en shop online met ledenkorting.

Bolvaas hangend aan touw - 20 cm
€ 6.99
Vaas met kraag eco glas - 18.5x26 cm
€ 6.99
Vaas diamant - helder - 46 cm
€ 14.99
Keramieke vaas met kurk - wit
€ 3.49
Flesje organisch - 6x10 cm
€ 2.99
Vaas keramiek/kurk - 18.5 cm
€ 4.99
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting