Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

VCAdirect is de grootste online VCAdirect cursus aanbieder van Nederland. VCAdirect is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCAdirect gecertificeerd te zijn.

VCAdirect onderscheidt zich op de markt door VCAdirect certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%. Zo behaal je vertrouwd, snel en gemakkelijk jouw cursus via internet, klassikaal of met lesboek thuis.

Schrijf je nu voordelig in voor een online VCA cursus en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account. Kijk snel of er cursussen van VCAdirect zijn waar jij korting op krijgt of waar jij, wanneer jij deze gaat volgen, een leuk cadeau krijgt en begin met jouw nieuwe cursus of schrijf je in via 24/7 Discount zodat jij ledenkorting ontvangt op jouw account. 

Korting VCAdirect

VCAdirect

5.50% korting
Bezoek VCAdirect met korting