Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Verf

Een kloddertje roze verf hier, en een kloddertje roze verf daar. Of wit, of blauw of grijs of zwart, je kunt het zo gek niet verzinnen en de mooiste kleuren zijn er in verf. Verf is de ideale manier om jouw huis een ander tintje te geven, je kunt je muren een mooi kleurtje geven, meubels, maar ook kun je natuurlijk prachtige doeken schilderen of je kind een mooi vel papier en een kwast geven om lekker te gaan kliederen met verf.  

Verf is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, je kunt zelf de kleur kiezen en dan kan het voor je worden gemengd, ideaal. Merken in verf zijn onder andere Histor, Havo, Talens, Hammerite, Sigma en vele andere merken en je hebt verf op waterbasis of op terpentinebasis en voor de eerste dekking heb je grondverf. Ook voor kinderen vind je een ruim assortiment aan verf, van aquarelverf tot plakverf, je kunt het zo gek niet verzinnen en je hebt het.  

Bekijk het assortiment aan verf in de aangesloten webshops van 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Zo wordt shoppen voor verf nog veel leuker want je blijft ook op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties waardoor je nog meer kunt profiteren. Bekijk de leukste aanbiedingen zoals veelvoudkorting en meer op 24/7 Discount en bestel online.

Verf

Bol.com
1.25% korting

Bol.com kortingMet Bol.com korting kan je voordelig shoppen in één van de grootste...

Bezoek Bol.com met korting
Bestel Verf
2.50% korting

Wanneer je een leuk opknapproject hebt in huis of je jouw hele huis wilt voorzien van een nieuw...

Bezoek Bestel Verf met korting