Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je een professionele schilder, of schilder je zo nu en dan wat in en om je huis? Verfbestelsite is dé webshop voor betaalbare kwaliteitsverven en beitsen voor uiteenlopende toepassingen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Je vindt hier een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

Kijk op Verfbestelsite.nl en bekijk welke verven en beitsen je allemaal kunt bestellen. Je kan kiezen uit lak, beits en oliën, bitumenverf en teer, vloercoatings, houtverf, betonverf en meer. Van elk product is er een uitgebreide beschrijving beschikbaar. Zo weet je precies waarvoor een product geschikt is. Verbestelsite.nl kent een snelle levering en vanaf € 70, - wordt je bestelling gratis geleverd.

Blijf dagelijks op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen via 24/7 Discount. Hier vind je kortingscodes van heel veel webwinkels voor wonen, decoratie, onderhoud en nog veel meer. Wil je je huis schilderen of moet de vloer in de garage geverfd? Kijk dan of er een kortingscode van Verfbestelsite.nl beschikbaar is en bestel met korting. Je profiteert altijd van ledenkorting via 24/7 Discount!

Korting Verfbestelsite.nl

Verfbestelsite.nl

1.75% korting
Bezoek Verfbestelsite.nl met korting