Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Conferentiegesprekken met mensen over de hele wereld of gewoon in Nederland, maar op verschillende adressen? Dat kan wanneer je de juiste apparatuur daarvoor hebt. De apparatuur voor dergelijke activiteiten vind je online bij Vergadertelefonie. Vergadertelefonie heeft een ruim assortiment aan telefoons, webcams en headphones voor de beste gesprekken met klanten en collega's over de hele wereld.

Een videogesprek zegt meer dan een telefoongesprek, maar het kan best vervelend zijn wanneer daar vertraging in zit, bij Vergadertelefonie heb je geen vertraging. Daar zorgen ze voor de beste lijnen en verbindingen door de juiste apparatuur te leveren. Met een enorm breed assortiment aan audio- en videoconferencingproducten slaag je bij Vergadertelefonie altijd. Merken in de shop van Vergadertelefonie zijn onder andere Polycom, Konftel, Lifesize, Clearone, Phoenix en Unicol.

Een goed telefoongesprek, zowel zakelijk als privé is altijd belangrijk. Zo breng je duidelijk over wat je bedoeld en via Vergadertelefonie kun jij met meerdere mensen tegelijk telefoneren. Kijk snel naar de mogelijkheden van Vergadertelefonie en bestel online via 24/7 Discount zodat je ledenkorting ontvangt op jouw bestelling. 

Korting Vergadertelefonie

Vergadertelefonie