Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een sfeervol huis, dat is wat iedereen wil, dus jij waarschijnlijk ook! En sfeer creëer je door de juiste accessoires, mooie meubels en goede verlichting met elkaar te combineren. Bij Verlichtingpaleis vind je een ruim assortiment aan mooie verlichting voor in huis. Of je nu op zoek bent naar binnenverlichting, buitenverlichting of lichtbronnen, bij Verlichtingpaleis vind je het gegarandeerd.

Ga voor LED-verlichting wanneer je mooie verlichting wilt die dimbaar is en ook nog eens energiezuinig. Gloeilampen, spaarlampen, filamentlampen en heel veel andere soorten verlichting vind je bij Verlichtingpaleis. Uiteraard kun je ook terecht bij Verlichtingpaleis voor tafellampen, nachtlampjes, plafondverlichting en heel veel meer van goede kwaliteit en bekende merken als Philips, Nordlux en meer.

Mooie verlichting voor een perfecte sfeer in huis, dat haal je online bij Verlichtingpaleis. Kijk snel naar het aanbod aan verlichtingspeciaalzaken via 24/7 Discount en kijk waar jij kunt profiteren van ledenkorting op jouw account. Shoppen via 24/7 Discount is het allerleukste wanneer je daarnaast ook nog leuke acties, aanbiedingen en meer kunt vinden en dat doe je via 24/7 Discount. 

Korting Verlichtingpaleis

Verlichtingpaleis