Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Verlichtmeubilair is dé online specialist in verlichte bloempotten, lounge meubilair, barmodulen met licht en andere design objecten met verlichting. Je vindt hier een combinatie van functionaliteit, design én verlichting. Eenvoudige, dagelijkse producten waarmee veel sfeer gecreëerd wordt. De producten die je er vindt worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Bekijk bij Verlichtmeubilair de mooie collectie van verlichte meubels, bollen, plantenbakken, staande lampen en hanglampen. De producten zijn zowel voor particulieren als ondernemingen zoals horeca, hotels en evenementen. Alle producten bij Verlichtmeubilair zijn van bekende Europese designmerken als Vondom, Moree, Atesta, en MyYour. Hierdoor zijn de kwaliteit en originaliteit gegarandeerd.

24/7 Discount plaatst regelmatig aantrekkelijke acties op de website voor verlichting en design producten. Bijvoorbeeld acties voor korting op het assortiment of gratis verzending. Kijk of Verlichtmeubilair een aantrekkelijke kortingscode heeft die je goed kunt gebruiken. Via 24/7 Discount koop je al je verlichting- en designartikelen online met ledenkorting.

Korting Verlichtmeubilair

Verlichtmeubilair