Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je als zelfstandige aan de slag gaat of een groter bedrijf gaat starten is het goed je goed te laten informeren over verzekeringen. Bij Verzekeruwbedrijf vind je diverse verzekeringsoplossingen om jezelf en je bedrijf goed te verzekeren, zodat wanneer er iets gebeurd, jij daarvoor bent verzekerd. Stel dat je bedrijf afbrandt en je bent niet verzekerd, dan krijg je niets vergoed. Met een goede verzekering is de kans groot dat je wel een vergoeding krijgt. Uiteraard ligt het wel aan hoe de brand is ontstaan. 

Als ondernemer heb je veel risico's. Als je zelf plotseling even thuis zit in verband met een gebroken been of wanneer je een fysiotherapeut nodig hebt om je werk juist goed te kunnen voortzetten, het kost allemaal geld en daar kunt je jezelf tegen verzekeren. Kijk bij Verzekeruwbedrijf naar de mogelijkheden en sluit een goede verzekering af voor jezelf. 

Een goede verzekering is van belang wanneer je goed wilt ondernemen. Ook een aansprakelijkheidsverzekering is goed om te hebben zodat jouw opdrachtgevers bij het niet goed afmaken van een klus niet jouw privé geld gaan aanspreken. Bekijk de mogelijkheden voor verzekeringen op 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Verzekeruwbedrijf

Verzekeruwbedrijf