Viatim.nl kortingscode september 2023

ViaTim - ViaTim

https://viatim.nl/

Wij halen je zendingen op, of je geeft ze af bij een ViaTim Punt in de buurt. We bieden je goede prijzen, en volgen alle zendingen van deur-tot-deur. Zijn er problemen?

Jouw buurtpunt - ViaTim

https://viatim.nl/buurtpunten/

ViaTim Punten zijn buurtgenoten die pakketten ontvangen en retour zenden voor hun wijk. Wanneer je niet thuis bent, kan je jouw bestelling ophalen bij een buurtpunt in je eigen wijk. Bij de webshops die gebruik maken van DHL kan je ook direct jouw ViaTim Punt selecteren als bezorgadres.

Over ons - ViaTim

https://viatim.nl/over/

Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren. Met ons netwerk ViaTim Punten bieden we simpele diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. Wij zijn begonnen met pakketbezorging, maar binnenkort doen we nog heel veel meer.

ViaTim Punt worden? Start hier en meld je aan | ViaTim | TT – ViaTim ...

https://aanmelden.viatim.nl/start/

Jij scant ze in met onze app. Je buurtgenoot komt het pakket tussen 16:00 en 21:00 uur bij jou ophalen. Jouw buurtgenoten kunnen hun pakketten ook inleveren bij jou. Wij halen deze pakketjes bij jou op. Check of jij geschikt bent om ViaTim Punt. te worden en meld je direct aan!

Werken bij ViaTim - ViaTim

https://viatim.nl/werkenbij/

Neem contact met ons op via hr@viatim.nl. Meet the team. Werken bij ViaTim . ViaTim is een jong en innovatief bedrijf met als missie om de wijk te verbinden en zo het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wij zorgen ervoor dat het leven in elke wijk van Nederland nog leuker wordt!

ViaTim

https://consumer.viatim.nl/

Zoek. Vind jouw ViaTim punt!

Vergoeding per pakket - ViaTim

https://viatim.nl/vergoeding-per-pakket/

Thuiswerk als ViaTim Pakketpunt. Voor het ontvangen en verzenden van pakketten is de vergoeding per pakket € 0.25. Het pakket wordt door je buurtgenoten afgehaald of gebracht voor retour. ViaTim Punten zijn enkel verantwoordelijk voor het ontvangen van het pakket, de buurtgenoten komen dit dan ‘s avonds ophalen.

ViaTim Buurtpunten

https://maps.viatim.nl/full?compact=false

Op deze kaart kun je alle ViaTim Punten in Nederland zien. Een ViaTim Punt is een buurtgenoot die pakketten ontvangt en retourneert voor de wijk. Je kunt je pakket laten bezorgen bij een ViaTim Punt in je eigen buurt, of zelf een pakket versturen via een ViaTim Punt. Zoek een ViaTim Punt bij jou in de buurt en ontdek het gemak van ViaTim.

ViaTim Buurtpunten

https://maps.viatim.nl/

Met de ViaTim kaart kun je snel en eenvoudig een ViaTim Punt in jouw buurt vinden. Een ViaTim Punt is een buurtgenoot die pakketten ontvangt en verzendt voor de wijk. Zo hoef je nooit meer te wachten op de bezorger of naar een winkel te gaan. Bekijk de kaart en ontdek het dichtstbijzijnde ViaTim Punt.

Pers - ViaTim

https://viatim.nl/pers/

ViaTim is een jong logistiek bedrijf welke de buurt verbindt door middel van buurtpunten. Deze buurtpunten maken het ophalen, verzenden en retourneren van pakketten gemakkelijker en leuker voor iedereen. ViaTim is in 2016 in Nederland begonnen; Ons netwerk is ondertussen uitgegroeid tot meer dan 600 ViaTim buurtpunten

ViaTim Punt Worden? – Meld je nu aan en sta klaar voor je buurt

https://aanmelden.viatim.nl/

Bij een ViaTim Punt kunnen ook pakketten verzonden en bestellingen geretourneerd worden. Voor al deze en toekomstige diensten ontvangt het ViaTim Punt natuurlijk een vergoeding. Lees alle info en check of jij geschikt bent om een ViaTim Punt te worden!

Help als pakketpunt je buren en verdien wat bij |Start hier en ... - ViaTim

https://aanmelden.viatim.nl/m1/buren/

Skip to content Wat doe je als ViaTim Punt? Wij bezorgen pakketten tussen 16:00 en 18:00 uur bij jou thuis. Jij scant ze in met onze app. Je buurtgenoot komt het pakket tussen 16:00 en 21:00 uur bij jou ophalen. Jouw buurtgenoten kunnen hun pakketten ook inleveren bij jou. Wij halen deze pakketjes bij jou op. Meld je nu aan

Aanvullende vragen – ViaTim Punt Worden?

https://aanmelden.viatim.nl/aanvullende-vragen/

Zo kunnen wij je aanmelding sneller verwerken en kan jij sneller aan de slag als ViaTim Punt. Je moet alle op (bijna) alle “ja/nee” vragen “ja” kunnen antwoorden om ViaTim Punt te worden. Wanneer je dit formulier hebt ingevuld gaan wij jou zo snel mogelijk bellen om een afspraak te plannen.

Je bent aangemeld | ViaTim | TT – ViaTim Punt Worden?

https://aanmelden.viatim.nl/start/je-bent-aangemeld/

Je bent aangemeld | ViaTim | TT – ViaTim Punt Worden? Fantastisch je hebt je aangemeld om ViaTim Punt te worden! Wat gaat er nu gebeuren? We gaan je een mailtje sturen We gaan je nog een paar vragen stellen Daarna nemen we telefonisch contact met je op We plannen een afspraak en komen bij je langs

Punt zoekt Punt – ViaTim Punt Worden?

https://aanmelden.viatim.nl/puntzoektpunt/

Wat moet je doen als ViaTim Punt? Wij bezorgen pakketten tussen 16:00 en 18:00 uur bij jou thuis. Jij scant ze in met onze app. Je buurtgenoot komt het pakket tussen 16:00 en 21:00 uur bij jou ophalen. Jouw buurtgenoten kunnen hun pakketten ook inleveren bij jou. Wij halen deze pakketjes bij jou op. Wat zijn de voorwaarden?

Blijf sociaal actief en doe iets goed voor de buurt | ViaTim - Word ...

https://viapunt.viatim.nl/sociaal-actief-buurt/

Er zijn veel opties om actief sociaal te blijven in eigen buurt. Je kunt bijvoorbeeld een ViaTim punt worden, vrijwilligerswerk doen, helpen organiseren of bijwonen van de burendag of zelf een eigen initiatief starten. Hoe blijf jij betrokken bij jouw omgeving? Lees het hier.

Contact - Word ViaTim Punt

https://viapunt.viatim.nl/contact/

Lekker hé! Wij gebruiken cookies om jou de beste websitebeleving te geven. Als je onze website blijft gebruiken nemen we aan je dat goed vindt.

ViaTim en Hannah – Jouw buurtpunt

https://shop.viatim.nl/hannah/

Bij ViaTim verbinden wij de boer met de buurt. Daarom kan je bij mijn ViaTim Punt heerlijke producten uit de streek bestellen. ... ViaTim.nl. ViaTim Punt worden. Werken bij ViaTim. Contact. Bedrijfsgegevens. ViaTim B.V. Vlaardingweg 62 3044 CK Rotterdam KVK: 65431677 BTW nummer: NL856109514B01

€ 4,25 korting

‎ViaTim Punten in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/viatim-punten/id1488936683

Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over ViaTim Punten. Download ViaTim Punten en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. ‎ViaTim Punten applicatie is te gebruiken, als bestaand ViaTim Punt, om je diensten uit te oefenen!

ViaTim.nl » Ervaringen voor en door klanten in 2023 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/diensten/viatimnl-ervaringen-beoordelingen-reviews

ViaTim.nl. Zoek je een mogelijkheid om je pakketje op te halen, te verzenden en/of te retourneren? Dan is ViaTim wellicht een ideaal platform voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn. Op deze pagina lees je puur en alleen objectief geschreven bedrijfsreviews. Wat is ViaTim?

ViaTim | Rotterdam - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/viatim/

ViaTim, Rotterdam. 1.893 vind-ik-leuks · 7 personen praten hierover · 5 waren hier. Wij geloven dat als wij mensen met elkaar verbinden we gemak en efficiëntie kunnen creëren. Zo wil