Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij er ook genoeg van dat je uit bed stapt en niet optimaal kunt zien? Dat je dan eerst je lenzen in moet doen of je bril op moet doen om alles te kunnen zien? Bij Vision Ooglaseren begrijpen ze jou en kunnen ze jouw ogen laseren zodat jij voortaan weer optimaal kunt zien zonder gebruik te maken van lenzen of een bril. Ideaal, want hierdoor kun je behoorlijk wat geld besparen op lange termijn. Voor lenzen betaal je vaak een onderhoudscontract waardoor jij ieder jaar nieuwe lenzen krijgt. Een ooglaserbehandeling is een vast bedrag en wanneer je bijvoorbeeld maandlenzen gebruikt, kun je het bedrag al binnen 4 jaar terugverdiend hebben. 

Bij Vision Ooglaseren kun jij een offerte aanvragen voor het laten laseren van jouw ogen. Er zijn twee opties die jij kunt toepassen op jouw ogen. Zo kun je kiezen tussen een hersteltijd van 3 dagen of 3 uur, dat is nogal een verschil en uiteraard zit daar een prijsverschil in.

Wil jij voortaan goed kunnen zien zonder het gebruik van een bril of lenzen? Het laseren van jouw ogen is dan een goede optie en dat kun je laten doen bij Vision Ooglaseren. Bekijk snel de mogelijkheden voor het laseren van jouw ogen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren