Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ken jij iemand die helemaal weg is van vliegtuigen en waarvan jij weet dat hij/zij het supergaaf zou vinden zelf te kunnen vliegen in een vliegtuig? Kijk dan eens bij Vliegles waar je online de leukste cadeaubonnen kunt bestellen als cadeau zoals een proefles sportvliegen, vliegen in een stuntvliegtuig en andere opties. Ook kun je zelf leren vliegen via Vliegles.  

Leer vliegen in een Trike, een 4-persoonsvliegtuig, deltavliegtuig of een ander toestel of geef het aan iemand cadeau die echt helemaal weg is van vliegtuigen. Vliegles handelt vanuit Lelystad waar jij jouw vliegles kunt gaan volgen. Je kunt al een vliegles krijgen of cadeau doen vanaf € 79,- per les. Geef een sensationele ervaring cadeau.  


Wil jij graag leren vliegen of ken jij iemand die dat echt fantastisch zou vinden? Kijk dan eens bij 24/7 Discount waar jij vlieglessen kunt boeken zodat jij zelf een vliegtuig kunt besturen. Bezoek op 24/7 Discount die website en profiteer van ledenkorting wanneer je boekt. Ook vind je op 24/7 Discount met regelmaat leuke acties en kortingscodes voor een perfecte dag in de lucht.

Korting Vliegles

Vliegles