Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Beleef ook de wereld van 3 D met Virtual Reality games en films. Virtual Reality is voor iedereen bereikbaar via Vr-store.nl. Met een exclusieve bril waar je je smartphone in schuift beleef je een hele nieuwe wereld. En natuurlijk hanteert Vr-store.nl betaalbare prijzen zodat het voor iedereen mogelijk is van 3 D te genieten.

Met de exclusieve ColorCross Reality bril biedt Vr-store.nl jouw een geweldige ervaring. Kijk in de webshop naar de toepassingen en de mogelijkheden op 3 D gebied met gebruik van je smartphone. Vanaf € 26,95 bestel je al een Virtual Reality 3 D bril. De VR bril is geschikt voor de meeste smartphones met een schermgrootte van 4 tot en met 6 inch. In de handige tabel bij de productomschrijving kun je lezen of jouw favoriete VR bril geschikt is voor je smartphone. Bestel vandaag voor 16:30 uur en geniet morgen van jouw 3 D avontuur op je smartphone.

Via 24/7 Discount shop je lekker met voordeel door een kortingscode te gebruiken die je gebruikt bij je bestelling in online shops. De digitale wereld kent veel mogelijkheden en ook 3 D met je smartphone is in opkomst. Kijk of je een kortingscode van Vr-store.nl kunt vinden bij 24/7 Discount en profiteer van voordeel op je bestelling of verzendkosten. Voortaan shop je online met korting via 24/7 Discount.

Korting Vr-store.nl

Vr-store.nl