Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lekker over de kop in de achtbaan, snelheid ervaren in verschillend attracties en de adrenaline door je lichaam laten gieren. Dat kan bij Walibi. Walibi is een heerlijk attractiepark waar je een of zelfs wel meerdere dagen door kunt brengen. Koop nu de Walibi pas en ontvang een seizoen lang onbeperkt toegang tot Walibi Holland.

De Walibi pas kost slechts € 75, - en een gezinspas € 250, -. Hiermee geniet je heel 2015 van adembenemende avonturen met de meest spectaculaire attracties. Ga ook compleet uit je dak in attractiepark Walibi Holland. Wil je nog meer ervaringen? Koop dan de 2 parken pas waarmee je naast Walibi ook toegang hebt tot het Dolfinarium. Een 2 parken pas heb je al voor € 85, - en of voor € 270, - voor een gezinspas.

Via 24/7 Discount blijf je altijd als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen bij pretparken, dierenparken en dagjes uit. Houd je van spanning en sensatie? Kijk of er een kortingscode van Walibi tussen staat en ga en seizoen helemaal los. Via 24/7 Discount bestel je online je kaartjes voor een attractiepark met ledenkorting.

Korting Walibi

Walibi