Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Walzkidzz is een online speelgoedwinkel dat speelgoed verkoopt voor vermaak en educatieve doeleinden. In deze webshop vind je zowel speelgoed voor puur vermaak maar ook vele producten die je kind helpt bij het ontwikkelen van zijn vaardigheden. Naast speelgoed biedt Walzkidzz ook kindermode en meubilair voor op de kinderkamer aan. Zo is er voor elk kind iets wel iets leuks te vinden.

Walzkidzz heeft een breed assortiment met speelgoed voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor binnen of buiten, voor meisjes of jongens, voor babies of voor peuters. Voor ieder kind is wat te koop bij Walzkidzz. Voor kinderfeestjes kunt u ook bij Walzkidzz terecht, geschenkcadeautjes om weg te geven of complete piratencostuums. Met de producten van Walzkidzz kunnen kinderen zich uren, dagen en zelfs weken vermaken. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen!

Via 24/7 Discount blijf je altijd als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingscodes op het gebied van kinderspeelgoed of -mode. Kijk direct of er een actuele kortingscode of actie geldt voor Walzkiddz en shop direct. Via 24/7 Discount shop je je kinderspeelgoed voordeliger en ontvang je ledenkorting.

Korting Walzkidzz

Walzkidzz