Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het leukste speelgoed en de spannendste spelletjes en nog veel meer vind je bij Walzkidzz. Je kinderen leren spelen en ontdekken met het mooiste speelgoed, gaan in de leukste mode naar school en slapen in de mooiste kinderkamers van Walzkidzz. Deze webshop is helemaal toegespitst op kinderen.

Kijk voor alle merken en producten in de webshop van Walzkidzz en doe veel inspiratie op voor kinderparty’s, knutselen met kinderen, sport & outdoor en nog veel meer. Bestel alles voor je baby zoals wipstoeltjes, muziekdoosjes, knuffels en speenkettingen of alles voor je schoolgaande kids zoals tassen en lunch boxen en drinkbekers.

Via 24/7 Discount blijf je altijd als eerste op de hoogte van online winkels voor baby- en kinderspullen. Ben je op zoek naar speelgoed, mode of baby artikelen? Kijk of er een kortingscode van Walzkidzz tussen staat waardoor je lekker met veel voordeel shopt of geen verzendkosten voor je bestelling betaalt. Met 24/7 Discount bestel je alle artikelen voor je kinderen online met ledenkorting!

Korting Walzkidzz

Walzkidzz