Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij altijd de wens om heerlijk buiten te zijn, te wandelen en op zoek te gaan naar avontuur? Ben je een echte wandelaar pur sang en loop jij graag lange afstanden in een vierdaagse of ga je graag op wandelvakantie? Dan heb jij een goede uitrusting nodig, want zonder goede uitrusting is wandelen echt niet leuk en kun je behoorlijke blessures oplopen. Wandel-geest.be heeft een ruim assortiment aan wandeluitrusting. 

Goede schoenen, rugzakken, goede kleding, sandalen, bidons en heel veel meer van merken als Lowo, Regatta, New Balance, Nike, Teva en heel veel meer. Artikelen van goede kwaliteit en je vindt bij Wandel-geest.be regelmatig leuke acties. Durf jij zelf de uitdaging aan te gaan en te genieten van een fijne wandelvakantie waarbij je tevens gaat kamperen? Dan ben jij bij Wandel-geest.be op het juiste adres. 

Maak jouw wandeltocht compleet met de fijnste uitrusting zodat jij kunt genieten van de natuur en de omgeving in plaats van je te irriteren aan blaren op je voeten of zere enkels. Kijk snel op 24/7 Discount voor de aangesloten webshops in wandeluitrusting en shop online met ledenkorting. Zie ook of je met ledenkorting kunt winkelen bij Wandel-geest.be en profiteer van leuke aanbiedingen en acties via 24/7 Discount. 

Korting Wandel-geest.be

Wandel-geest.be