Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wandelschoenen, wandelkleding, wandelsokken, Nordic walking stokken, rugzakken, hartslagmeters en diverse andere wandelaccessoires shop je online bij Wandel Geest. Wandel Geest is één van de grootste aanbieders als het gaat om wandeluitrusting. Of je nu een stevige wandeling gaat maken op vakantie of mee doet met de Nijmeegse Vierdaagse, goed wandelschoenen zijn van belang om geen blaren te krijgen en een goede basis te hebben. 

Bij Wandel Geest vind je alles voor het wandelen. Van goede stokken tot fijne sokken, maar alles voor de wandelaar pur sang. Mooie lange wandeltochten door prachtige natuur, alleen of met een grote groep, je moet je comfortabel voelen in de spullen die je draagt. Kijk snel bij Wandel Geest en bestel online de beste producten van merken als Hi Tec, Lowa, Falke en meer. Bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten en wanneer je voor 16.00uur besteld, kun jij morgen al gaan wandelen. 

Fijne artikelen voor het sporten vind je altijd via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je diverse webshops waar jij kunt winkelen en kunt profiteren van ledenkorting. Kijk snel online voor een actie voor Wandel Geest en ga bestellen.

Korting Wandel Geest

Wandel Geest

4.00% korting
Bezoek Wandel Geest met korting