Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wasdrogers

De was is niet jouw favoriete bezigheid want liever zit je met een krantje, een goed boek of een tijdschrift op de bank of kijk je een goede serie. Maar toch, die was moet gebeuren. Helaas heb je de was vaker in je handen dan je denkt. Eerst in de wasmand, dan tijdens het sorteren, dan doe je het in de wasmachine, het moet er weer uit, je hangt het netjes op en wanneer het droog is vouw je het op of moet je het strijken. Wat een handelingen eigenlijk, alleen maar voor schone kleding.  

Een wasdroger is ideaal, deze droogt namelijk je kleren, natuurlijk heb je ze dan nog steeds die ene keer in je hand, maar hoef je ze niet netjes te drogen te hangen. Een wasdroger is een echte musthave in een groot huishouden. Niet overal de was ophangen, maar gewoon makkelijk in de wasdroger. Wasdrogers vind je van merken als Miele, Siemens, Bosch, AEG en andere merken.  

Mooie wasdrogers en vooral praktische wasdrgoers met een functioneel en goed energielabel shop je online via 24/7 Discount. Alleen dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account bij de aangesloten webshops. Bekijk snel waar jij jouw wasdrogers kunt shoppen en bestel vandaag nog online met ledenkorting.

Whirlpool wasdroger DSCX80118
€ 389.00
Zanussi wasdroger ZDC8203P
€ 349.00
Siemens wasdroger WT44E177NL
€ 395.00
Bosch wasdroger WTG86400
€ 469.00
Indesit wasdroger IDCEG45XBH
€ 349.00
Indesit wasdroger IDCL75BHEU
€ 279.00
BCC
2.00% korting

Op zoek naar huiselektronica, witgoed, een nieuwe televisie, computer, tablets of iets anders, bij...

Bezoek BCC met korting