Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wasmachine.nl is de partij wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, droger, was-droogcombinatie, vaatwassers en ook wasmiddelen. Je shopt online de beste acties van merken als Miele, AEG, Bosch, Samsung en qua wasmiddelen Ariël, Robijn, SUN en meer. Je vindt bij Wasmachine.nl de top 10 van beste aankopen en ook zie je direct de inhoud en de mogelijkheden van jouw nieuwe witgoedapparaat. Doordat Wasmachine.nl alleen maar Nederlandse producten levert en contact heeft met de fabrieken, krijg jij gegarandeerd 5 jaar garantie op jouw aankoop. 

Wasmiddelen, wasmachines, drogers en meer van goede merken vind je online bij Wasmachine.nl. Een ruime collectie aan mooie producten met een gebruiksgemak en ook wordt aangegeven of het witgoed energiezuinig is. Je kunt je bestelling online bestellen en thuis laten bezorgen of je kiest ervoor jouw bestelling op te halen bij de showroom in Naarden. 

Bij 24/7 Discount kun je bij diverse shops winkelen, zo ook bij Wasmachine.nl en profiteer je van ledenkorting op jouw bestelling. Bekijk de acties van Wasmachine.nl bij 24/7 Discount, zoals bijvoorbeeld cashback op jouw product en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling. 

Korting Wasmachine.nl

Wasmachine.nl