Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Waterschoenen

Ga jij binnenkort op vakantie of ben jij vaak op het strand te vinden, maar heb je zo’n hekel aan die kiezels, zand en soms schelpen tussen je tenen? Wel eens aan waterschoenen gedacht, ideaal zijn ze, want daarvoor krijg je geen zand in je schoenen en kun je nooit in een schelp stappen en daardoor een open voet krijgen. Waterschoenen zijn er al voor kleine kinderen, zo kunnen zij heerlijk op het strand lopen zonder last te hebben van heet zand en kunnen ze lekker rondhobbelen.  

Ook voor volwassenen zijn er heel veel waterschoenen en ook slippers waarmee je het water in kunt. Waterschoenen vind je onder andere van merken als Crocs, Havaianas, TEVA en meer. Ze zorgen ervoor dat jij niet elk stapje bewust maakt en je gewoon lekker kunt wandelen over het strand, over de schelpen en de stenen.  

De leukste en meest praktische waterschoenen shop jij online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan shops waar jij kunt winkelen voor waterschoenen en blijf op de hoogte van leuke acties.

Waterschoenen

Decathlon
3.75% korting

Korting DecathlonEen kortingscode Decathlon geeft je elke keer opnieuw een leuke korting op je...

Bezoek Decathlon met korting