Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wat is er nou lekkerder dan er even een weekendje tussenuit te gaan. Samen met je lief, met je gezin of met vrienden. Lijkt jou dit ook wel wat? Alle super deals zijn voor jou geselecteerd op de website van Weekendjeweg. Meer dan 2000 hotels en 550 bungalowparken zijn geselecteerd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en verder. Je vindt er luxe huisjes, grote parken maar ook kleine, knusse hotelletjes.

Bij Weekendjeweg vind je speciale hotel aanbiedingen, all inclusive hotels, goedkope hotels en bungalows voor een heerlijk weekendje weg. Of wat dacht je van Disney Hotels inclusief toegang tot de parken? NS treinarrangementen en bungalowarrangementen? Ook altijd verrassend is de Regio van de maand. Kijk en oordeel zelf en boek een heerlijk weekendje weg. Veel plezier!

24/7 Discount houdt je dagelijks op de hoogte van alle aanbiedingen en acties van online vakantie- en reiswinkels. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op een boeking of reserveren zonder administratiekosten. Kijk of er voor jou een actie van Weekendjeweg tussen staat en geniet straks met korting in je vakantiehuis of hotel. Via 24/7 Discount boek je gemakkelijk en voordelig online je vakantie of accommodatie met ledenkorting.

Korting Weekendjeweg

Weekendjeweg