Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Welkoop

Welkoop staat bekend als de beste winkelketen voor tuin en dier. Het assortiment is groot en de service uitstekend. Er zijn 152 winkels en natuurlijk de webshop van Welkoop waar je gemakkelijk online je aankopen doet. Wandel door het assortiment en bestel je favoriete producten. Gebruik een Kortingscode van Welkoop of shop via 24/7 Discount voor extra korting. Meld je gratis aan bij 24/7 Discount en ontvang direct korting.

Welkoop folder online

Via de webshop kan je de online folder van Welkoop bekijken. Klik op de button: ‘Onze folder’ in de webshop en blader lekker door de pagina’s met meest actuele aanbiedingen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de Welkoop koopjes? Meld je dan aan voor de digitale folder die je vervolgens elke keer in je mailbox ontvangt. Goede service van Welkoop!

Welkoop klantenpas korting

Welkoop geeft een klantenpas uit waarmee je een streepje voor hebt bij Welkoop. Zo spaar je voor extra korting op je volgende aankopen, ontvang je persoonlijke vouchers en ontvang je exclusieve uitnodigingen     voor VIP-koopavonden. En zo zijn er nog meer voordelen met een Welkoop klantenpas. Een klantenpas kan je afhalen bij een van de 152 Welkoop winkels. Kijk in de webshop voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Welkoop Spaarpunten inleveren

Met de Spaarpunten op je Welkoop klantenpas betaal je weer je volgende aankopen. Wil je weten hoeveel punten je al gespaard hebt? Check je saldo in de webshop van Welkoop. Vul de 19 cijfers van je klantnummer in en vraag je saldo op. Je levert je spaarpunten eenvoudig online in bij de betaling of aan de kassa in een Welkoop winkel.

Opruiming Welkoop

Zoals zoveel winkels heeft Welkoop ook opruiming in de webshop. Kijk bij Acties en vind hier de beste aanbiedingen die je niet mag missen. Slim om hier te kijken, want de korting kan lekker oplopen. De mooiste artikelen voor je tuin en je huisdier voor fantastische opruimprijzen.

Beste startpakket Welkoop

Je hebt een nieuwe huisvriend? Voor je lieve pup of kitten wil je natuurlijk het allerbeste. Welkoop heeft speciaal hiervoor een Beste start voor je hond of kat pakket. Dit Beste startpakket voor je huisdier zit boordevol leuke dingen zoals een voerton, een speeltje en een snack, een kortingsbon van 20% op voeding van kenner of Kenner select en nog meer. Vraag het Beste startpakket eenvoudig aan via het online aanvraagformulier.

Korting Welkoop

Welkoop

3.50% korting
Bezoek Welkoop met korting