Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even lekker genieten of iemand een laten genieten? Dat doe je wanneer je een Wellnessbon aan iemand geeft. Wellnessbon geeft je de mogelijkheid om bij een divers aantal sauna's je heerlijk te laten verwennen. Of je nu alleen een bezoek aan de sauna wilt brengen of kiest voor extra behandelingen, je kunt het met de Wellnessbon zo gek maken als jij zelf wilt. Je kunt jouw Wellnessbon besteden aan alles op het gebied van ontspanning, beauty, gezondheid, heerlijk eten en green gifts.

De Wellnessbon kun je gemakkelijk online bestellen en je kunt kiezen hem per post te bestellen (en te laten versturen op een bepaalde dag), om het per mail uit te printen en zo kun je met een leuk cadeau aankomen. Je weet in ieder geval zeker dat die persoonlijk een heerlijke en ontspannende dag tegemoet gaat. 

Iemand even lekker in het zonnetje zetten en lekker laten verwennen, dan doe je dat met een Wellnessbon. Via 24/7 Discount kun jij bij Wellnessbon jouw cadeaubon bestellen en laten thuisbezorgen of direct uitprinten. Via 24/7 Discount krijg jij ledenkorting op jouw aankoop en blijf je op de hoogte van interessante acties.

Korting Wellnessbon

Wellnessbon