Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wenskaarten

Hoe leuk is het dat wanneer je jarig bent er een aantal leuke kaarten op je deurmat verschijnen. Wenskaarten met daarin gelukwensen, maar ook sterkte, beterschap of andere wensen kun je online bestellen en direct laten bezorgen bij degene waar jij wilt. Zo weet jij zeker dat iemand verrast wordt met een leuke wenskaart en jij die persoon niet bent vergeten.  

Leuk is aan het online wenskaarten versturen dat je het online kunt regelen en dat je het zelfs kunt inplannen. Dus is iemand pas over een maand jarig? Geen probleem, plan het gewoon in en die persoon ontvangt gegarandeerd een kaart van jou. Je kunt je wenskaarten volledig samenstellen, een eigen foto erop zetten en natuurlijk een persoonlijke tekst, zodat hij echt origineel is of je kiest voor een leuke kaart binnen de collectie.  

De leukste wenskaarten bestel je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan wenskaarten organisaties via 24/7 Discount en bestel jouw kaarten alvast voor de aankomende maanden zodat jij zeker weet dat je niemand vergeet. 

HEMA Kerst Menukaarten
€ 8.00
HEMA Setje Wenskaarten
€ 8.00
HEMA Waxstempel Ster
€ 4.00
HEMA
2.00% korting

Korting HemaMet de Hema kortingscode shop je voordelig voor spellen voor in en rondom het huis. Voor...

Bezoek HEMA met korting
Webprint
5.25% korting

Nagenieten van jouw vakantie met prachtige afgedrukte foto's, onvergetelijke momenten delen met de...

Bezoek Webprint met korting
Greetz
5.25% korting

Maak iemand blij met een leuke wenskaart die je verstuurd via Greetz. Bij Greetz vind je de leukste...

Bezoek Greetz met korting