Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt je auto verkopen, omdat hij te duur wordt of omdat je een leaseauto gaat rijden, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken? Wijkopenautos helpt je graag. Via deze webshop laat je eerst je auto taxeren door het kenteken in te voeren, je vindt dan gelijk de marktwaarde van je auto. Wijkopenautos.nl koopt auto’s van ieder merk, ieder bouwjaar en elke staat.

Ga naar de webshop van Wijkopenautos en vul je kenteken in. Met een klik op de knop vind je de marktprijs van je auto en de vestiging waar je een afspraak kunt maken. Na het sluiten van de koopovereenkomst wordt het geld nog dezelfde dag op je rekening gestort. De auto wordt gratis afgemeld en je ontvangt een bevestiging per e-mail. Superhandig toch? Blijf dus niet met je auto zitten en ga naar Wijkopenautos.

Wil je je auto verkopen? Doe dat dan gewoon online via 24/7 Discount. Hier vind je diverse dealers waar je je auto aan kunt verkopen en waar je ook nog eens direct van ledenkorting profiteert op jouw account. Kijk snel of je jouw auto via Wijkopenautos kunt verkopen en of je daar korting op ontvangt.

Korting Wijkopenautos

Wijkopenautos

€ 0.50 korting
Bezoek Wijkopenautos met korting