Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bestel je wijn van grote klasse gewoon bij Wijnbeurs. De echte wijnliefhebber is hier aan het juiste adres. Wijnbeurs heeft ruim 35 jaar ervaring en in het grote aanbod kan je hier gemakkelijk en voordelig online je favoriete wijnen vinden en bestellen. Stel zelf een wijnpakket samen waarin verschillende smaken gecombineerd kunnen worden. Van krachtige, complexe wijnen tot frisse, lichte wijnen. Populaire wijnen zijn de Bordeaux, Merlot, Sauvignon Blanc en de Chardonnay.

Neem een kijkje in de webshop van Wijnbeurs en ontdek je favoriete wijnsmaak. Kijk bij de tips van het proefpanel of beleef je smaak tijdens de wijnproeverij. Al bewust van wat je lekker vind? Zoek dan snel en eenvoudig op druivensoort, wijnregio, land, kleur en smaakprofiel en vind jouw favoriete wijn bij Wijnbeurs. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en je betaalt bij Wijnbeurs via een veilige betaalomgeving.

Met de acties en kortingen die verschijnen op 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen en kortingen op het gebied van vele wijnen. Kijk of er een actuele kortingscode is voor Wijnbeurs, denk hierbij aan veelvoudvoordeel, de Wijnweken en profiteer van de voordeligste prijs. Als je via 24/7 Discount wijn bestelt, ontvang je altijd ledenkorting op je wijnaankopen.

Korting Wijnbeurs

Wijnbeurs