Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Wijnproeverijbox

Een gezellige wijnproeverij thuis beleven, samen met je vrienden of familie? Kies een wijnproeverijbox en maak er een gezellige avond van. Gebruik bij het online afrekenen de kortingscode van Wijnproeverijbox. Geen geldige kortingscode gevonden? Gen probleem, meld je gewoon aan bij 24/7 Discount en shop voortaan áltijd met korting in héél veel aangesloten webwinkels.

Wijnproeverij thuis organiseren

Een wijnproeverij bij je thuis, samen met je lief of je vrienden? Je organiseert een wijnproeverij al vanaf 2 personen. Een wijnproeverij is gezellig, leerzaam én lekker. Kies bij Wijnproeverijbox welke wijnbox je tijdens jullie proeverij avondje wilt drinken. Een box bestaat uit drie of zes flessen van de heerlijkste wijnen samengesteld door een vinoloog. De wijnbox wordt bij je thuisbezorgd compleet met een handleiding en je hebt geen voorkennis nodig, want iedereen kan wijnproeven. Bestel vandaag nog jouw themabox op Wijnproeverijbox en beleef een gezellige wijnavond.

Wijnproeverij aanbiedingen

Er zijn diverse wijnboxen te bestellen op Wijnproeverijbox tegen verschillende prijzen. De meest gekozen box is de Wereldreis voor slechts € 74,50. Een wijnbox met 6 wijnen van over de hele wereld. Van Italië, Frankrijk Spanje, Chili, Zuid Afrika e Nieuw-Zeeland. Een avondje wereldse gezelligheid? Kijk bij de aanbiedingen en bestel vandaag nog. Ontvang binnen twee werkdagen je complete wijnbox in huis. Cheers!

Levertijd Wijnproeverijbox

Wanneer je thuis een wijnproeverij voor je vrienden wilt organiseren, dan bestel je vandaag nog je wijnbox en ontvang je binnen 1 of 2 werkdagen je wijnen met instructies en informatie, gratis thuisbezorgd. De wijnbox met 6 flessen heerlijke wijn is samengesteld voor maximaal 10 personen. Lekker genieten met je vrienden aankomend weekend! De wijnbox is helemaal compleet voor een leerzame wijn avond en gezelligheid!

Ervaringen met Wijnproeverijbox

Altijd slim om te doen is ervaringen te lezen van klanten die je voorgingen in een webshop of een artikel al besteld hebben. Wil je weten wat anderen van deze webshop vinden? Wijnproeverijbox heeft het webshop keurmerk en is daarmee gecertificeerd lid, dat is al een heel fijn om te weten. Je kan Wijnproeverijbox ook volgen op Social media. Zo kom je er ook achter wat anderen van deze webshop en de producten vinden.

Wijnproeverijbox contact

Wanneer je vragen hebt over de verschillende wijnboxen of een specifieke wijn, neem dan gerust contact op met Wijnproeverijbox. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en helpen je graag verder. Stuur een mail wanneer je een vraag hebt, je krijgt binnen enkele uren al een antwoord. Ook kun je, op werkdagen, telefonisch contact opnemen met Wijnproeverijbox.

Korting Wijnproeverijbox

Wijnproeverijbox

3.50% korting
Bezoek Wijnproeverijbox met korting