Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Travel like a local wanneer je een leuk weekendje, een mooie vakantie of een korte vakantie wilt houden met Wimdu. Bij Wimdu kun je de mooiste vakanties boeken en kun je logeren in een andere omgevind. Met een ruim aanbod aan mooie vakantieaccommodaties kun je hier de leukste appartementen en vakantiehuizen boeken vanaf € 10,- per nacht. 

Bij Wimdu is niet voor niets, Travel like a local, de slogan. Je bevindt je vaak in het hart van een stad waardoor jij je echt als een bewoner van de stad kunt gedragen. Vakantiehuizen, appartementen en meer waar je zelf kunt koken met de lokale producten of heerlijk uit eten kunt gaan in één van de restaurantjes dicht in de buurt. Bij Wimdu kun je kiezen uit meer dan 300.000 accommodaties van New York tot Rome, Bali tot aan Budapest. Selecteer online het aantal personen waarmee je op reis gaat en de mooiste accommodaties komen tevoorschijn. 

Via 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan reisaanbieders waar jij online kunt boeken. Zo profiteer je altijd van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. Bekijk daarom snel de leukste reizen online en profiteer van interessante korting op jouw 24/7 Discount account. 

Korting Wimdu

Wimdu