Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het Wereld Natuurfonds, WNF werkt aan de bescherming van verschillende bedreigde dieren, zoals de panda en de tijger. WNF beschermt de oceanen door duurzame visserij te stimuleren en meer zeegebieden te beschermen. Wil jij ook wat doen om de aarde te beschermen? Word dan lid van WNF.

Op de website vind je informatie over de verschillende campagnes, projecten en acties. Lees wat jij kan doen aan een van de grootste bedreigingen voor de natuur. Steun het WNF en geef de aarde door. Iedereen kan helpen: bedrijven, volwassenen, kinderen, scholen, vrijwilligers en jongeren. Kijk op de website en lees wat jij kan doen voor de aarde. Lees het nieuws en bekijk de activiteitenkalender.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen van online winkels op allerlei gebied. Zoek je woonproducten, vakantiereizen of wil je donateur worden van een organisatie? Kijk bij 24/7 Discount of er acties te vinden zijn. Wil je het WNF steunen? Misschien is er een kortingscode actief die je kunt gebruiken. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting.

Korting WNF

WNF