Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij ook zo'n fan van die twee kleine hondjes op Televisie, Woezel en Pip? Mevrouw Perenboom die alles zo goed uitlegt en de wijze varen die jou en je kinderen nog het één en ander bijbrengt. Kijk dan snel op Woezel en Pip voor de leukste producten van Woezel en Pip en laat je kind de leukste spelletjes online doen.

Op Woezel en Pip kunnen de kinderen leuke spelletjes doen, kleurplaten uitzoeken en meer en voor de volwassenen is er een speciaal gedeelte waar ze allerlei spullen van Woezel en Pip kunnen kopen. Woezel is het blauwe hondje, stoer en eigenwijs en Pip is het gele hondje die lief is en speels. Samen zijn ze een leuke match en de kinderen vinden het prachtig.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste acties van tekenfiguren en bekende televisiefiguren. Zo ben jij als eerste op de hoogte van sale en weet jij wanneer er nieuwe producten zijn. Ga snel naar 24/7 Discount en kijk of er voor Woezel en Pip een actiecode beschikbaar is. Bestel direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling van producten van jouw favoriete tekenfiguur.

Korting Woezel en Pip

Woezel en Pip