Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van Woldring Porselein is een ruim assortiment glas, kristal, porselein, aardewerken, tafelbestek en luxe artikelen in het topsegment opgenomen. De bekende Groningse winkel voorziet via het internet vele nationale en internationale klanten van de mooiste galanterieën. Prachtige wijnglazen, dinerplateaus, schalen en meer vind je bij Woldring Porselein. 

Merken zoals ASA Selection, Iittala, Keltum, Maxwell & Williams, Ritzenhoff, Rosenthal Studio Line, Schott, Zwiesel, Stelton, Swarovski, Villeroy & Boch en tot slot ook Wedgwood zijn in de webshop terug te vinden. Dankzij de duidelijke omschrijvingen en afbeeldingen krijg je een goede indruk van het product en bestel je zonder zorgen via internet.

Bij 24/7 Discount vind je een ruime keuze aan webshops waar jij het mooiste servies en tafelaccessoires kunt shoppen. Bekijk snel of er voor Woldring Porselein een leuke actie actief is, zoals bijvoorbeeld 3+1 gratis en bestel direct online het mooiste porselein, servies, glazen en meer via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Woldring Porselein

Woldring Porselein

4.00% korting
Bezoek Woldring Porselein met korting