Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wonderbus: persoonlijk advies bus huren

Je wilt met een gezelschap lekker een dag erop uit naar een stad of bijvoorbeeld een festival. Hoe regel je dan het vervoer voor zoveel mensen? Precies met Wonderbus. Wonderbus regelt namelijk voor jou en je gezelschap een bus bij een touringcarbedrijf. Je boekt binnen 1 minuut bij Wonderbus en alles, maar dan ook alles wordt voor je geregeld. Je hoeft dus niet zelf offertes op te vragen en rekening te houden met lange wachtlijsten. Wonderbus zorgt voor jou voor de snelste en goedkoopste oplossing met persoonlijk advies, zodat je snel op pad kan. Door je aan te melden bij 24/7 Discount heb je extra korting in the pocket. Je spaart namelijk voor ledenkorting en 24/7 Discount weet altijd wel een geschikte aanbieding voor jou. Meld je dus aan en rij met korting rond in de bus tijdens je dagje uit!


Zelf prijs berekenen bus met chauffeur

Bij Wonderbus bereken je online de prijs die je moet betalen voor een bus met chauffeur. Klik op de button: Bereken je tarief en vul je gegevens in. Vul je reis in van vertrekpunt tot eindpunt en of het om een enkele reis, retour of een reis met meerdere bestemmingen betreft. Vul je naam of bedrijfsnaam in en je ontvangt per mail een offerte. Of je nou een dagje naar Friesland reist of naar de Bollenstreek of je wilt je naar de luchthaven in Eindhoven brengen met 10 personen; alles is mogelijk bij Wonderbus.


VIP bus huren met Wonderbus

Stel je hebt iets te vieren en gaat naar een bruiloft of een galafeest. Hoe leuk is het dan om in stijl aan te komen? Huur via Wonderbus een VIP bus en maak je dag helemaal compleet. Je kan alles aangeven ook als je gebruik wilt maken van bijvoorbeeld catering aan boord, een rolstoelplaats nodig hebt of een aanhanger nodig hebt voor extra bagage of fietsen. Bij Wonderbus is niets te gek en je krijgt een op maat gemaakte offerte zonder gedoe.

Busje huren: enkele reis en retour

Voor een klein gezelschap is een grote touringcar uiteraard niet nodig. Wonderbus regelt dan gewoon een kleine bus. Stel je gaat op vakantie en je moet van Groningen naar de luchthaven Schiphol met je vrienden. Wonderbus regelt het vervoer, ook voor de enkele reis. Geen gedoe met parkeren en je wordt met alle bagage voor de vertrekhal afgezet. Heb je nog vragen over je reis voordat je een bus wilt regelen? Neem contact op met de klantenservice. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur. Je kan ook een mail sturen, dan krijg je heel snel antwoord.

Ervaringen en beoordelingen Wonderbus

Wat zijn de ervaringen van andere klanten die gebruik hebben gemaakt van Wonderbus? Lees de onafhankelijke reviews op internet en oordeel zelf. Het is altijd goed om reviews te lezen zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je zelf ervaring hebt met het huren van een bus via Wonderbus is het uiteraard aan te bevelen ook een beoordeling te plaatsen. Hiermee help je anderen ook weer op weg.

Tarieven bus met chauffeur tot 60 personen

Wanneer je een bedrijfsuitje of een schoolreisje boekt, regel je bij Wonderbus een touringcar met chauffeur. Lekker comfortabel en veilig op reis waar je ook heen gaat. Je wilt uiteraard weten wat de prijs is voor zo’n dagje uit. Bereken je tarief voor een bus met chauffeur tot 60 personen in de webshop van Wonderbus. Vul bij de prijsberekening de gevraagde gegevens in en het aantal personen waarmee je op reis gaat. Met een touringcar via Wonderbus reis je altijd comfortabel met airconditioning, verstelbare stoelen, een toilet en genoeg bagageruimte. Voor een dagtrip van Groningen naar Maastricht met 60 personen betaal je tussen de € 21, - en € 25, - per persoon. Dat is dus heel voordelig reizen!

Korting Wonderbus

Wonderbus

€ 2.50 korting
Bezoek Wonderbus met korting