Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Woodmobiel is een unieke webshop met houten speelgoed. Met Woodmobiel educatief houten bouwspeelgoed kunnen kinderen ontelbare uren heerlijk spelen en leren. Met slechts één bouwpakket kunnen kinderen talloze modellen bouwen. En dat allemaal op ware kindergrootte.

Een houten bouwpakket bestaat uit een groot aantal elementen, gemaakt uit massief hout, kunststof plaatelementen en bevestingsmateriaal van staal en natuurlijk een duidelijke gebruiksaanwijzing. Alles wat gemaakt wordt kan ook echt gebruikt worden. Zo speelt je kind straks in het houten speelhuisje, met de houten bolderkar of kan er winkeltje gespeeld worden met de winkeltoonbank. Hoe leuk is het voor een kind om zo te kunnen spelen?

Wil jij mooi educatief speelgoed aanschaffen voor je kind? Op 24/7 Discount blijf je als allereerste op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen op het gebied van kinderspeelgoed. Denk aan Mazzeldagen, BTW weken en bijvoorbeeld Prijzencircus. Kijk snel op 24/7 Discount of er een actiecode beschikbaar is voor Woodmobiel. Bestel snel online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op je bestelling van kinderspeelgoed.

Korting Woodmobiel

Woodmobiel