Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Laat je inspireren door Woonexpress en vind de mooiste meubels en accessoires voor in je huis. Woonexpress is dé woonwebwinkel voor het inrichten en decoreren van je huis en heeft een prachtige collectie meubels voor alle kamers en zelfs je tuin wordt niet vergeten! Van wonen, slapen en koken tot en met de badkamer en de tuin vind je hier. Stel zelf je droombank samen, kies de juiste eetkamerstoelen en zorg voor de finishing Touch met de leukste woonaccessoires.

In de webshop van Woonexpress vind je ook de online folder die je kunt bekijken. Hierdoor krijg je nog meer inspiratie en je weet precies wanneer jouw favoriete item in de aanbieding is. In de webshop vind je elke dag weer een nieuwe dagaanbieding. De ene dag is dat een mooie fauteuil, de andere dag een heerlijk bed. En ook leuk om iemand cadeau te geven is de cadeaucheque van Woonexpress die je eenvoudig online bestelt.

Op 24/7 Discount vind je de beste actiecodes en aanbiedingen van mooie online woonwinkels. Kijk of er een actuele Woonexpress actiecode of aanbieding beschikbaar is en richt je huis opnieuw in met korting. Via 24/7 Discount shop je altijd met ledenkorting de mooiste woonproducten en accessoires.

Korting Woonexpress

Woonexpress